Új kampány létrehozása

Ön itt áll:
< Összes kategória
Table of Contents
  • 1./ Új kampány létrehozásához kattintson a „Hírlevél” menüpontra a bal oldali függőleges menüsorban, majd a kinyíló menüben az „Új kampány” menüpontra. Ezt követően megnyílik a kampányszerkesztő modul, ahol személyreszabható a küldendő üzenet kinézete és tartalma, valamint megadhatók a kiküldési paraméterek.

Új kampány létrehozása

  • 2./ Adja meg a kampány nevét a „Kampány nevének megadása” mezőben. Ez egy teszőleges név lehet ami a későbbi könnyű azonosíthatóságot szolgálja, kifelé nem látható  a felhasználóknak.

  • 3./ A részletek beviteli boxban adhatóak meg a küldendő email technikai elemei. A tárgy mezőbe az email tárgya kerül, ezt fogja látni a felhasználó amikor megkapja a levelet. Az élő fejléc tartalmazhatja ugyanazt, mint a tárgy mező. A feladő neve az email feladójának a neve ami látható lesz. A feladó címe az az email cím ahonnan a levél érkezni fog a címzettnek. Lehetőség van arra, hogy a feladó címétől eltérő címre érkezzenek vissza a válaszlevelek. A Reply-to email ez az email cím. Ide érkezik a válasz abban az esetben, ha a felhasználó válaszol egy kapott email-re. Ez természetesen lehet ugyanaz is, mint  feladó email címe.
2020 © KOnline